CONDICIONS DEL LLOGUER, POLITICA DE RESERVES I WIFI
Et Agraïm dediquis un temps a llegir o consultar les condicions que comporta el lloguer d'un dels nostres apartaments. Se suposen acceptades des del moment en què una reserva ha estat confirmada. Quedem sempre a la teva disposició per a qualsevol aclariment o ampliació d'informació. No dubtis a contactar-nos. Salutacions de part de tot l'equip Giberga

Inclòs en el preu

Aigua, electricitat, calefacció, internet wifi, armari guardaesquís, box bicis i àrea de neteja i preparació per a bicicletes, pàrquing exterior, sala de lectura, sala TV. A l'estiu: piscina exterior, parc infantil, àrea de jocs, terrenys de petanca, pista de tennis, taula, bar-terrassa i solàrium. Escombra, recollidor, pal de fregar, kit de neteja per a la cuina, un rotllo de paper higiènic. Electrodomèstics i utensilis i parament de cuina. L'apartament està net a l'arribar, amb un joc de tovalloles per persona i els llits fets. Per a estades de més de 7 nits, una neteja de l'apartament, excepte cuina, amb canvi de llençols i tovalloles.

No inclòs en el preu

Mascota 9€/dIa — Aparcament cobert 8€/dia — Bréssol 5€/dia — Caixa forta1€/dia — Sortida tarda 25€ — Rotlle de paper higiènic extra 0.50€ — Rentadora (1 rentat) 3,50€ — Assecadora (1 assecat) 2€

Neteja

L'apartament es lliura net i en perfecte estat de revista. Si en entrar al seu apartament troba alguna cosa que no és del seu grat li preguem que ho comuniqui a recepció perquè puguem corregir-ho. Posem tot el nostre zel en la neteja i preparació dels apartaments; si alguna cosa no està correcte, automàticament ho solucionarem. És una qüestió molt important per a nosaltres. Després, la neteja de l'apartament durant l'estada va a càrrec dels inquilins; hi ha estris i utensilis de neteja a l'apartament. El llogater es compromet a conservar i mantenir l'allotjament en bon estat. Si us plau, el dia de sortida dipositi les escombraries en els contenidors i deixi l'apartament recollit. En estades de més de 7 nits s'inclou una neteja gratuïta de l'apartament, sense la cuina, amb canvi de llençols i tovalloles.

Normes de comportament

Preguem encaridament als inquilins que respectin el descans dels altres inquilins entre les 22h00 i les 10h00. No es podran fer festes ni reunions a l'apartament que ocasionen molèsties a la resta d'inquilins. Està prohibit el consum de drogues en apartaments i zones comuns. En cas de queixa reiterada d'altres inquilins per soroll excessiu o comportament molest, ens reservem el dret a desallotjar-del seu apartament i / o avisar la policia, sense reemborsament del pagament efectuat o de la fiança. La confirmació de la reserva per la seva banda pressuposa l'acceptació d'aquestes normes.

Entrada i sortida

El client haurà de preveure a la seva arribada el pagament de la factura pendent i una fiança de 100 € en efectiu per garantir el bon ús i cura de l'apartament, mobles i estris. Aquesta fiança es retornarà a la sortida un cop comprovat el correcte estat de l'apartament. Cal presentar un document identificatiu (DNI o passaport) de totes i cadascuna de les persones que ocuparan l'apartament. El nostre horari d'oficina és de 09h00 a 13h00 i de 15h00 a 19h00, tots els dies de la setmana. El dia d'arribada podrà ocupar l'apartament a partir de les 15h00. Si arribés abans d'aquesta hora i l'apartament estigués llest, no tindríem inconvenient a lliurar-li les claus. Consulti amb nosaltres. Si heu d'arribar després de les 19h00, avisi'ns. Li explicarem com recollir les claus del seu apartament. El dia de sortida haurà de deixar l'apartament abans de les 11h00. Avisi recepció en cas de retard. Podrà sortir a la tarda, quan la nostra disponibilitat ho permeti i sempre abans de les 19h00 abonant 25 euros. Consulteu a recepció.

Animaux de compagnie

1. En tot moment, seràs responsable de la teva mascota i del seu comportament. Deberà estar ben educada i no molestar la resta de llogaters amb els seus barons.
2. Excepte a l'interior del vostre apartament, haurà d'anar sempre amb corretja; molt especialment a les escales comunes d'accés al seu apartament.
3. No es podrà accedir a la piscina, àrea de jocs amb gespa, parc infantil i sala de jocs infantils.
4. Si es va a quedar sola a l'apartament, si us plau proporcioni a la recepció un telèfon de contacte per si sorgeix qualsevol problema.
5. Si us plau, no dormi a la cama amb el seu gos; deixarem una mantita al efecte. Tampoc deixi que pugi a les cadires i altres mobles. Gràcies per cuidar les nostres instal·lacions.
6. Qualsevol dany, trastorn o problema d'higiene ocasionat per la seva mascota podrà comportar càrrecs addicionals a la seva targeta.
7. Si us plau, reculli els seus excrements.
8. NO ACCEPTEM RÀÇES CATALOGADES COM PERILLOSES.
9. Quan faci la seva reserva comuniqui sempre que vingui amb mascota; l'assignem un apartament on estiguin admesos.
10. Demani a la recepció informació sobre restaurants que accepten mascotes i/o serveis de guarderia.
11. Es disposarà d'una zona de passeig específic per a mascotes perquè faci les seves necessitats. Cal portar corretja i recullir les deposicions. Les ordenances de La Massana obliguen a això.
12. La seva mascota ha de disposar de certificacions veterinàries corresponents i passaports. També és convenient tenir una assegurança.
13. Vostè coneix totes aquestes normes a l'efectuar la reserva i les accepta i respecta.
14. Si portas més d'una mascota contacti sempre amb nosaltres per sol·licitar la nostra autorització.


POLÍTICA DE RESERVES

Sobre la seva reserva

Per confirmar una reserva li demanarem les dades d'una targeta de crèdit o dèbit (no acceptem American Express). Com a regla general, el pagament de la factura s'efectuarà a l'arribada al moment del lliurament de claus. Algunes tarifes per a períodes especials (per exemple Cap d'Any, 1a quinzena d'agost, esdeveniments ...) són no reemborsables i poden comportar el pagament anticipat d'una part o la totalitat de l'import del lloguer. El client sempre coneixerà aquesta condició abans, durant i després de fer la reserva; el procés de reserva el mantindrà informat de tot. Reserva doncs amb tranquil·litat. En períodes de temporada alta i / o molta demanda, Apartaments Giberga es reserva el dret a verificar l'autenticitat de les dades de la targeta.

Check in Check out

El dia d'arribada podrà ocupar l'apartament a partir de les 15h00. Si l'apartament estigués llest abans d'aquesta hora, no tindríem inconvenient a lliurar-li les claus. Sempre contacti amb nosaltres. Si heu d'arribar després de les 19h00, avisi'ns. Li explicarem com i on recollir les claus del seu apartament. Li recordem que el nostre horari d'oficina és de 09h00 a 13h00 i de 15h00 a 19h00, tots els dies de la setmana. El dia de sortida haurà de deixar l'apartament abans de les 11h00. Aviseu a recepció en cas de no poder ajustar-se a aquest horari. Si ens ho demana, podrà sortir a la tarda, sempre abans de les 19h00, abonant la quantitat de 25 € per apartament (aquest sevei està condicionat a l'existència de disponibilitat. Consulti sempre a recepció).

A la seva arribada tingui previst

El pagament de la factura pendent. Una fiança de 100 € en efectiu per garantir el bon ús i cura de l'apartament, mobles i estris, que li serà restituïda el dia de sortida un cop comprovat el correcte estat de l'apartament. Aquesta fiança no serà necessària si va confirmar la reserva amb les dades d'una targeta bancària. Un document identificatiu, DNI o passaport, de totes i cadascuna de les persones que ocuparan l'apartament (Llei 8/2012, del 17 de maig de modificació de la Llei general de l'Allotjament turístic del 30 de juny del. 1998).

Política de cancel·lació

Si cancel·leu la reserva fins a 4 dies abans de la data d'entrada, no s'efectuarà cap càrrec. Si cancel·leu fora del termini, es carregarà l'import de la primera nit. Si no es presentés el dia d'arribada previst, no show, es carregarà l'import total de l'estada. * Aquesta política general no és aplicable a les reserves no reemborsables amb condicions particulars de cancel·lació.

Millor preu garantit

Reserva amb tranquil·litat des de la nostra pròpia web: www.giberga.com; et garantim en tot moment el preu més baix disponible. Si un cop hagis efectuat la reserva directament amb nosaltres, trobes que, amb les mateixes condicions de la reserva, trobes un preu més baix en una altra web, contacta'ns; igualarem aquest preu i afegirem una descompte extra del 5% .


INTERNET WIFI

En Apartaments Giberga oferim connexió wifi gratuïta a internet, compartida amb altres usuaris. És una wifi hotelera amb restriccions d'ús i consum. Agraïm llegeixin detingudament aquesta pàgina. Som conscients del que és imprescindible i vital que internet és en aquests temps i invertim contínuament per millorar la seva qualitat.

Ample de banda

L'ample de banda disponible NO és il·limitat. Es reparteix a cada moment entre tots usuaris connectats.

El límit màxim de trànsit de baixada és de 2Mbps; el de pujada de 5Mbps. Aquests límits de trànsit són suficients per a un ús normal de la xarxa: navegació web, correu electrònic, WhatsApp, xarxes socials, etc ...

No podem garantir un accés a Internet sense errors. Hi ha diversos factors que són aliens a Apartaments Giberga: les especificitats del seu ordinador, tablet o smartphone, la seva ubicació en relació a les antenes, el nombre d'usuaris connectats, l'ús que aquests estiguin fent de la xarxa, l'ample de banda servit per la companyia de telecomunicacions, etc ... Gràcies per la seva comprensió.

L'ample de banda subministrat NO és fix. La companyia de telecomunicacions no ens garanteix un ample de banda fix. Fluctua en funció de la demanda total de recursos que hi ha al país. No podem doncs garantir ni la velocitat d'accés ni la de transmissió de dades. Gràcies per la seva comprensió.

Si us plau, desactivin les seves connexions P2P i evitin descarregar pel lícules, música, jocs en línia, videostreaming, TV en línia i qualsevol altre ús que requereixi de gran quantitat de recursos. Afecten negativament l'estabilitat de la xarxa.

Menors d'edat

Els menors d'edat necessiten obligatòriament autorització dels seus pares i / o representants legals per accedir i usar els serveis d'internet wifi. És doncs de la seva exclusiva i única responsabilitat el controlar i decidir els continguts o serveis adequats per als menors al seu càrrec.

Riscos

Vostè accepta i reconeix que hi ha riscos potencials quan es connecta a Internet a través d'un servei wifi. Ha de tenir amb compte en transmetre números de targetes de crèdit, contrasenyes o altra informació personal. Apartaments Giberga no pot garantir la privacitat i seguretat de les seves dades i comunicacions.

Responsabilitat

Apartaments Giberga no es responsabilitza per dades, missatges o pàgines perdudes, no guardades o retards per interrupcions o problemes de rendiment del servei.

Apartaments Giberga no proveeix assistència tècnica o tecnològica, ni fonts d'alimentació. Això no obsta que ens consulti en cas que tingui algun problema. Sempre buscarem el motiu i si possible l'ajudarem a solucionar-ho.

Normes i control

El servei d'internet wifi és un servei gratuït que es pot veure interromput per causes alienes a la nostra infraestructura wifi. En cap cas aquestes interrupcions donaran dret a reclamacions i / o compensacions de cap tipus.

            

Apartaments Giberga pot establir limitar, suspendre, bloquejar i / o restringir l'accés a serveis o dominis susceptibles de frau o incompliment de lleis nacionals o internacionals.

             

NO es podrà utilitzar la nostra xarxa wifi per a la realització d'activitats contràries a la llei i / o amb fins il·lícits o lesius de drets i interessos de tercers.

             

NO està permès cap ús que danyi, inutilitzi, deteriori o sobrecarregui el nostre servei d'internet wifi.

             

NO està permès l'accés o utilització de documents i arxius continguts en els equips connectats a la nostra xarxa. Apartaments Giberga declina qualsevol responsabilitat en aquest sentit.

             

NO es permet visualitzar, descarregar o intercanviar continguts que atemptin contra el dret de propietat intel·lectual o industrial, o que infringeixin drets d'autor

             

NO es permet visualitzar, descarregar o intercanviar continguts que facin apologia del terrorisme, racisme, incitin a la violència o altres conductes il·legals

             

NO es permet visualitzar, descarregar o intercanviar material pornogràfic. En cas que els nostres sistemes de control detectin continguts de caràcter pedòfil, el reportarem immediatament als serveis especialitzats de la policia andorrana

             

L'usuari es compromet a:
- no utilitzar llenguatge difamatori, amenaçador o contra la intimitat o imatge de les persones.
- no accedir sense autorització a fitxers d'una altra persona o vulnerar mesures de seguretat (hacking) . a - No transmetre virus, cucs o troians.
- No fer un ús fraudulent de l'adreça IP proporcionada pel nostre router.

             

Els usuaris de la nostra xarxa wifi, des del moment en què es connecten per primera vegada, declaren conèixer i acceptar aquestes normes i condicions d'ús, i estar d'acord en complir les directrius i / o retricciones que implementem.