Dia d'arribada
Dia de sortida

Situació dels Apartaments Giberga

Apartaments Giberga estan situats a L'Aldosa de La Massana, a 2kms d'Ordino i la Massana, i a 6 km d'Andorra la Vella i Escaldes. No estem en centre ciutat sinó en un entorn de muntanya assolellat, tranquil i amb esplèndides vistes. Andorra és un país petit; els nostres apartaments són a prop de tot.

Com arribar en cotxe

Per accedir a Andorra des d'Espanya ha d'utilitzar la carretera N-145; des de França haurà d'utilitzar la carretera N22.

Quan passi la frontera d'Andorra, aneu direcció La Massana-Ordino. Un cop arribi a la Massana, encreuament tot el poble ia la sortida continuï direcció Ordino. Estigui pendent; arribarà a una rotonda que porta cap a L'Aldosa. Quan ho faci, giri a la dreta direcció l'Aldosa; continuï 350 metres fins a trobar els Apartaments Giberga.

Nostra direcció: Apartaments Giberga - Carretera de L'Aldosa nº25 - L'Aldosa de La Massana - La Massana - Andorra

Les nostres coordenades GPS: 42.54654710000001, 1.5248225

Com arribar en bus

Hi ha un bus des de / a l'aeroport de Barcelona. És un servei porta a porta: li recollirà a la terminal de l'aeroport on arribi el seu vol i li portarà fins a la porta del seu apartament. A la tornada, li recollirà a l'apartament i el portarà a l'aeroport. És molt còmode.
També podrà venir en bus des de l'estació de l'AVE de Lleida.
Demani'ns informació. Nosaltres ens encarreguem de tot.

            

També, pots emprar el bus des de La Seu d'Urgell, Lleida, Salamanca, L'Ospitalet, Tolosa, arcs de Vadevez i Porto. Demani'ns informació.

Com arribar en tren

Viatjar en tren és ràpid, còmode i segur. Cada vegada més són els espanyols i francesos que utilitzen les seves fantàstiques xarxes ferroviàries per a, en combinació amb bus o cotxe de lloguer, arribar fins a Andorra. A Espanya, les estacions d'AVE més properes són les de Lleida-Pirineus i Barcelona-Sants; a França, l'estació de L'Ospitalet està situada a només 12 km de la frontera andorrana. Demani'ns informació.

Com arribar en avió

A Andorra no hi ha aeroport. Mentre no s'habiliti per a l'aviació comercial l'aeroport d'Andorra-la Seu (LEU), els aeroports més propers són: Barcelona-el Prat, Girona-Costa Brava, Reus, Tolosa-Blagnac i Carcassona.