El nostre equip

Dia d'arribada'
Dia de sortida

En Giberga som un equip de 10 persones, es podria dir que gairebé una família, on Alexandra, Xavier, Juani, Chari i Joaquim són la cara més visible. A més, en Jordi, Daniela, Mari, Isabel i Grego també s'esforcen cada dia perquè tot aquest perfecte.
El nostre major desig és que entre nosaltres et sentis com a casa, còmode, relaxat i amb confiança per sol·licitar-nos la informació que necessitis ; estarem encantats d'atendre't.
Parlem espanyol, català, anglès i francès.

De trajectòries professionals diverses, tots sentim un profund amor i respecte per aquest nostre petit país dels Pirineus. El nostre major desig és poder compartir-ho amb vosaltres perquè gaudiu de la seva singular bellesa, la seva naturalesa, els seus bonics i ben senyalitzats camins, les accessibles cims, el seu clima de muntanya, el seu patrimoni gastronòmic, cultural, arquitectònic, paisatgístic ... a T'esperem !!!

alex
Alex Mallerault
Oferir sempre el millor servei és molt important; encara ho és més no donar-se mai per satisfet.
javier
Javier Forero
Una persona sense un somriure no pot estar cara al públic; millor reservar-lo per altres menesters.
juani
Juani Herrero
Atendre amb educació, amabilitat i empatia és el mínim bàsic. Sempre es pot fer més.
joaquim
Joaquim Font
El nostre treball és fer que la vostra experiència en Giberga sigui millor cada dia

La nostra història

Any 1969

El 1969 la família de la Casa Giberga de l'Aldosa de la Massana inicia un projecte turístic tenint com a model les "residències de vacances" franceses, amb la seva filosofia de tracte proper i familiar. Aquest projecte va ser quallant a poc a poc i a dia d'avui, Apartaments Giberga, complirà aviat els seus 50 anys. Gràcies a tots per la vostra confiança.

Apartaments de estiu e hivern

Encara que vam néixer amb una orientació mes d'estiu, amb piscina exterior, bar terrassa, parc infantil, barbacoa, etc ... la proximitat a les fantàstiques pistes d'esquí de Grandvalira i Vallnord (Pal, Arisal i Ordino Arcalís) fa dels nostres apartaments 01:00 destí ideal per allotjar-te durant les teves vacances d'esquí.

Vocació familiar

Des del principi la nostra orientació a un turisme de famílies ha estat clara. A molts de vosaltres us hem vist créixer; primer venint amb els vostres pares i ara tornant amb els vostres fills. Per a nosaltres és una alegre recompensa saber que Giberga forma part de la vostra història; us estem molt agraïts

Algunes fotos dels nostres començaments

Any 2016 en Apartaments Giberga:

2325

Persones hem allotjat

653

Comentaris reals

8,7

Valoració Booking.com (sobre 10)

4,7

Valoració Tripadvisor (sobre 5)